SERVICII FUNERARE

SERVICII

TRANSPORT
FUNERAR

Pe lângă transportul funerar obișnuit, firma noastră este de asemenea autorizată pentru transportul decedaților de COVID 19. Pentru serviciile de transport funerar, “Servicii funerare Premium” va poate pune la dispozitie una din masinile funerare speciale din flota de lux din dotare. Transportul funerar se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru transport funerar si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene.

MANIPULARE
SICRIU

Personal specializat pentru coborarea/urcarea sicriului de la domiciliu la biserica si cimitir. De asemenea in aceste momente delicate pentru intreaga omenire, suntem protejati de echipamente de protectie ce ne ofera siguranta in cazul decedatilor cu Covid 19. Suntem pregatiti cu combinezoane, cizme, masti, manusi, biocide performante pentru dezinfectie si alte echipamete de protectie pentru a face fata vremurilor pe care le traim. Personalul nostru trateaza cu maxima responsabilitate toate cazurile nostre punand siguranta noastra si a familiei indoliate pe primul loc.

SERVICII
CATERING

Prin servicii de catering înțelegem activitatea de preparare, furnizare, prezentare și servire a unor preparate culinare reci și/sau calde, sărate și/sau dulci și/sau băuturi, în mod profesional, în conformitate cu legislația în vigoare, pe bază de comandă personalizată sau prestabilita, cu un nivel maxim de confort și într-un timp stabilit de comun acord între Premium Funerare și beneficiar. De asemenea, punem la dispozitia clientilor si optiunea de a personaliza in intregime meniul livrat, dar si de a adauga / elimina anumite produse sau preparate din meniurile prestabilite de Agentia Premium Funerare.

REPATRIERI
FUNERARE

Pe lângă transportul funerar obișnuit, firma noastră este de asemenea autorizată pentru transportul persoanelor decedate pe intreg teritoriul Europei. Pentru serviciile de transport funerar, “Servicii funerare Premium” va poate pune la dispozitie una din masinile funerare speciale din flota de lux din dotare. Transportul funerar se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru transport funerar si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene. Oferim clientilor nostrii servicii de consultanta in ceea ce priveste repatriere pentru persoanele decedate.

In vederea pregatirii si efectuarii repatrierii, se parcurg o serie de etape pe care “Ajutorul Funerar” le asigura:

  • Intocmirea documentelor

  • Servicii de imbalsamare certificata si de conservare a corpului/tanatopraxie

  • Intocmirea documentelor in vederea obtinerii
    Pasaportului Mortuar
  • Intocmirea documentelor Consulare

  • Asigurarea unui sicriu special pentru repatriere internationala

  • Preluarea sicriului de la domiciliul persoanei decedate sau de la morga

  • Documentele vamale

  • Transportul sicriului la destinatia din tara in care realizam repatrierea

SICRIE
SI ACCESORII

Premium Funerare va ofera diverse tipuri de sicrie la prețuri accesibile sau de lux. Oferim sicrie echipate realizate în România sau provenite din import în mai multe culori, cum ar fi:
· Alb · Negru · Mahon
· Cires · Bej · alte culori

Tipul de lemn din care este fabricat sicriul poate fi :
· Stejar · Brad · Fag · Tei · Zinc · altele

In functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra avem urmatoarele
tipuri de sicrie :

· Sicriu cu deschidere simpla sau dubla ( model american / Boston)

· Sicriu în 4 colturi, 6 colturi sau 8 colțuri


· Sicriu de 80 cm nou-nascut alb

· Sicriu de 120 cm alb

· Sicriu de 200 cm

· Sicriu special pentru cavou

· Sicriu XXL pentru persoanele care nu se incadreaza la o constitutie normala, fiind mai lat in zona umerilor.

Sicriele sunt
accesorizate cu:

· Capac capitonat
· Lenjerie (respete)
· Perna
· Panza fata
· Saltea absorbanta
· Manere
· Suruburi capac
· Crucifix (optional)

AJUTOR
DE INMORMANTARE

Pentru anul 2021 statul Roman acorda un ajutor de inmormantare in valoare de 6095 lei.

Aceasta suma i se va deconta persoanei care face dovada ca a platit pentru cheltuielile de inmormantare. Ajutorul de inmormantare se deconteaza in intregime pentru decedatii pensionari sau persoane asigurate si doar jumatate pentru un membru de familie care nu are un drept propriu de asigurari sociale si se afla in intretinerea titularului la data decesului.

Pentru a va usura povara in aceste momente dificile, firma noastra se poate ocupa de toate demersurile necesare pentru obtinerea ajutorului de inmormantare, taxa acestui serviciu fiind inclusa in pachetele funerare.

 

CONTACTATI ECHIPA
PREMIUM FUNERARE